Κυριακή 2 Απριλίου 2023

6η Δεξιοτεχνία Βελβεντού – Νέα μεγάλη επιτυχία για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Φλώρινας


6Η Δεξιοτεχνία
Βελβεντού – Νέα μεγάλη επιτυχία για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Φλώρινας

 

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον ΣΜΑΒ η 6η Δεξιοτεχνία Βελβεντού

Η ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου Chatzichristos Racing Team Florina TeamChrisantho99 Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος να κατέλαβε επάξια 2 πρώτες θέσεις 3 δεύτερες μια 3η και μια 4η θέση.

Σημαντική ήταν η επιτυχία του πρωτοεμφανιζόμενου στο χώρο του μηχανοκινήτου αθλητισμού νέου μέλους της ομάδας Chatzichristos Racing Team Florina με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον… Σπυρίδωνα Τσέπα οπού κατέλαβε επάξια την δεύτερη θέση στη κατηγορία Ν3.

Ο Φλωρινιώτης πρωταθλητής οδηγός αγώνων Τάσος Χατζηχρήστος δηλώνοντας συμμετοχή σέ όλες τις κατηγορίες ! κατάφερε να κερδίσει επάξια την πρώτη θέση στην κατηγορία Ν3 και αντίστοιχα 2 δεύτερες θέσεις στην Ν1 και Ν2 ενώ τιμήθηκε για πολλοστή φορά ως τοπικός οδηγός από τον ΣΜΑΒ .

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του των μελών της ομάδας Chatzichristos Racing Team Florina Δημήτρη Παπαδοπούλου και του Δημοσθένη Ελευθεράκη οι οποίοι μοιράστηκαν την 1η και την 2η θέση στην κατηγορία στην κατηγορία Τ των Επαγγελματικών φορτηγών ενώ ο Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος ξεσήκωσε για άλλη μια φορά τους θεατές με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Θερμά συγχαρητήρια στο πολυπρωταθλητή Δημήτρη Καρατσομπαλίδη νικητή στη κατηγορία R1

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΣΜΑΒ στην οργανωτική επιτροπή και τα στελέχη του αγώνα και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Αστέριο Εμμανουήλ για την φιλοξενία και την εκτίμηση στο πρόσωπο όλων των αγωνιζομένων .

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφέρουμε τους 3 πρώτους νικητές στην κατηγορία R1 με 1ο τον Δημήτρη Καρατσομπαλίδη 2ο το Νεκτάριο Καραμανώλη και 3ο τον Γιάννη Τριανταφύλλου

 Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε σε όλους τους τόνους ότι είναι αναγκαίες και απαραίτητες τέτοιου είδους εκδηλώσεις που θα πρέπει να πραγματοποιούνται από τις περισσότερες Περιφέρειες της Ελλάδος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους … ραντεβού στην επόμενη διοργάνωση

 


 

 

 

 

Previous Post
Next Post

post written by: